Dansdag 25/5 + Höstanmälan öppnar 1/5 + Sommarvecka? – Tdans

Hej

1 maj 13.00 öppnar anmälan till hösten! Locka med dina vänner till vår intensivkurs/dansdag och kväll. Häng med till Broby 28/29 maj 

Sommarvecka Mån-Tor? Rösta med ett svar på detta mail, skriv “Sommar Nor” eller “Sommar Nyk” om du tycker det vore kul, så försöker vi ta fram en vecka för anmälan.

  • Höstanmälan öppnar –1/5 öppnar anmälan till hösten
  • Intensiv grundkurs i bugg –25/5 i Stavsjö
  • Intensiv grundkurs i fox –25/5 i Stavsjö
  • Mellanträningsgrupp –25/5 i Stavsjö
  • Danskväll –25/5 i Stavsjö
  • Brobydans med fri entré –28/5 eller 29/5 i Broby

På kvällen kör vi en danskväll till Dansbanz-trubaduren som startar med gemensam middag med god mat från Stavsjö krog. Även dit är alla nuvarande och tidigare Tdansare med vänner välkomna.


Anmälan till nästa termins fortsättningskurser – Öppnar 1/5 13.00 – Passa på!
Det brukar vara rush och spännande väntan på singelplatser! Anmäler ni er som par så blir ni antagna direkt och dessutom ökar chansen för någon singel att komma med.
Har du dansat i Grundkursen och är trygg så väljer du Träningsgruppen. Har du dansat i Grundkursen och är osäker eller vill bli jättebra så väljer du både Grundkurs och Träningsgrupp.
Har du dansat i Träningsgruppen och har koll på läget väljer du både Tränings- och Evighetssgrupp.

Är du singel? Anmäl dig snabbt så saxar vi ihop listorna

Anmäl dig här: Anmälan


Agera fadder på grundkursen – Dansa gratis med en vän!
Du anmäler dig tillsammans med en vän som vill börja dansa bugg i motsatt roll. Vännen betalar sin kurs, du dansar gratis som stöttepelare.
Eftersom ni anmäler er som par blir ni automatiskt antagna. Ange bokningskod FADDER
Kan du inte dansa med så kan du i stället tipsa dina vänner om bokningskoden RC100, då får de 100.- i rabatt och går igenom ordinarie antagningsprocess.
Anmäl dig och din vän här: Anmälan


Dansdag/kväll i Stavsjö – 25/5 en heldag på alla nivåer
Hjälp oss att sprida budskapet och häng med du också – Du får gärna vidarebefordra detta mail…Dansdag/kväll i Stavsjö – 25/5 en heldag på alla nivåer
25 maj kör vi en dansdag i Stavsjö Föreningshus.
Den är uppdelad i block, det första blocket är en ren Grundkurs så ta med dina vänner eller skicka dit dem ensamma. Efter lunch är det ett kort Foxpass och sedan en Mellanträning som är för dig som kommit igång och för de som gått förmiddagens grundpass.
Vi avslutar med ombyte, bastu och bad i Råsslabadet, du kan ansluta till vilka delar du vill.
På kvällen kör vi en danskväll till Dansbanz-trubaduren (eller beroende på hur många som kommer, kanske hela Blueprint) som startar med gemensam middag med god mat från Stavsjö krog. Även dit är alla nuvarande och tidigare Tdansare med vänner välkomna.
Boka här 


Brobydans bjuder våra deltagare i bugg- eller foxkurser våren 2024 på gratis entré i Broby antingen 28:e (Black Jack) eller 29:e maj (Casanovas).
Ingen anmälan behövs, visa ditt deltagarkort du fått av oss med kvittot och lämna din mailadress till dem så är det gratis att komma in.
Dansprogram Broby – Tyvärr har vi inte lyckats få till någon löpande entré-deal såsom til Borgen, hoppet finns så att vi kan köra några “Tdansare i Broby”


Du har väl gillat Tdans Facebooksida? Klicka här 


Vi skickar detta till alla anmälda, oavsett antagningsstatus. Även om du inte fått en kursplats är du välkommen på våra “Tdansare på…

Sväng på och rocka loss!
Tdansgänget

PS – Alla våra aktiviteter, träningar och kurser hittar du här

PS 2  – Kolla med dina kurskamrater att de fått detta mail, om de inte fått mailet kan det bero på att vi fick fel mailadress vid anmälan. Be denne i så fall skicka ett mail till admin@tdans.se så rättar vi det.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *