Buggkurs, danskurs & mer därtill – Dansglädje i Nyköping

Buggkurs i Nyköping, en danskurs med Tdans

Får vi lov till en dans, genom en danskurs eller en buggkurs? Ta en av våra danskurser, Foxkurser eller Buggkurser i Nyköping. Vi håller mestadels kurser i swingdans som Bugg & Rock”n Roll, även Foxtrot i soft glidarform, det kallas ofta bara Fox. Scoopet inkluderar även Boogie-Woogie som tillsammans med Glidarfoxtroten prioriterar känsla och rytmik byggt med god teknik.

Boka din danskurs, Buggkurs, kurs i Fox eller aktivitet här nedan. Klicka på aktiviteten i listan så får du mer utförlig information om den.

I Nyköping håller vi våra terminskurser på Sunlight Gym & Spa . Här kan du läsa våra frågor och svar om anmälan, betalning och hur kursen går till.

Häng med på våra danskurser som inte bara lär dig stegen, utan också förmedlar dansens själ och energi.

Våra erfarna instruktörer guidar dig genom varje rörelse. Du kommer snart att upptäcka hur dans kan berika ditt liv, ge dig ny energi och ett roligt sätt att hålla dig i form.

Nybörjare eller en erfaren dansare, Tdans har något för alla, välj en danskurs främst en buggkurs som passar dig. Kom och var en del av vår dansfamilj och låt oss hjälpa dig att hitta din rytm!

Passar det bättre med en danskurs i Norrköping? Klicka här.

Bugg
Start Day & time Venue    
Bugg Grundkurs Nyköping
On 19.30-20.10 11 ggr. Start 28/8. Sunlight Hotel Conference & Spa, Nyköping.
28/8 On 19.30-20.10 11 ggr Sunlight Hotel Conference & Spa, Nyköping Info/book »
Bugg Träning-Övning Nyköping
On 20.40-21.20 11 ggr. Start 28/8. Sunlight Hotel Conference & Spa, Nyköping.
28/8 On 20.40-21.20 11 ggr Sunlight Hotel Conference & Spa, Nyköping Info/book »
Dansarträning
Start Day & time Venue    
Dansarträning Nyköping
Sö 19.00-20.30 11 ggr. Start 1/9. Sunlight Hotel Conference & Spa, Nyköping.
1/9 Sö 19.00-20.30 11 ggr Sunlight Hotel Conference & Spa, Nyköping Info/book »
1 - Fox / Slow
Start Day & time Venue    
Fox / Soft Foxtrot - Nyköping
On 20.15-20.35 10 ggr. Start 28/8. Sunlight Hotel Conference & Spa, Nyköping.
28/8 On 20.15-20.35 10 ggr Sunlight Hotel Conference & Spa, Nyköping Info/book »

Dans är ett firande av livet, en social samvaro som förenar människor och en konstform som berör själen!

Dans är en social aktivitet som ger oss möjlighet att uttrycka oss själva, också att knyta an till andra.

En danskurs är mer än bara rörelse till musik. Det är en social aktivitet som förenar människor och en fysisk övning som främjar hälsa och välbefinnande. Dansant, svängig Bugg, mysig Fox, praktisk American Rumba, det finns mycket att välja på.

Tdans, med mångårig erfarenhet sedan 1998, har varit en pionjär i att sprida dansglädje och passionen för dans. Tommy Nyman, som tog sitt första buggsteg redan 1978, är en av de skickliga, inspirerande instruktörerna på Tdans. Tommy delar gärna med sig av sin passion och kunskap till eleverna. Hans engagemang och kärlek till dansen har inspirerat otaliga elever att följa sina dansdrömmar.

Det sociala mötet som dansen erbjuder är ovärderligt.

Det är en plats där livslånga vänskapsband knyts och där varje danssteg bygger broar mellan människor, skapar erfarenheter och minnen. Tdans förstår detta och har skapat en miljö där varje individ, oavsett erfarenhetsnivå, kan komma och uppleva dansens glädje. Här kan du möta nya vänner, lära dig nya danssteg och dela glädjen av att röra sig till musik.

Med kurser som sträcker sig över många danser, främst Bugg och Fox, erbjuder Tdans en mångfald av stilar som passar varje dansares behov. Varje kurs är noggrant utformad för att inte bara lära ut teknik, utan också för att engagera, inspirera och uppmuntra eleverna att hitta sin egen unika dansstil. Det är denna kombination av lärande och upplevelse som gör Tdans unikt.

Tommy Nyman, med sin långa erfarenhet, djupa förståelse och dedikation till dansen, är en inspirationskälla för alla som kliver in i Tdans värld, och han delar generöst med sig av sin kunskap och erfarenhet. Han och alla andra på Tdans är engagerade i att se till att varje elev får en personlig och givande upplevelse. De förstår att varje elev har sin egen dansresa och strävar efter att stödja och uppmuntra varje steg på vägen i sin dansresa.

Förutom att vara en fantastisk social upplevelse, är dans också en utmärkt form av motion.

Det är ett roligt och effektivt sätt att hålla sig i form, förbättra sin koordination och öka sin fysiska uthållighet. På Tdans förstår vi värdet av dans som motion och våra kurser är utformade för att vara både roliga och fysiskt utmanande, vilket gör att du kan njuta av dansens fördelar samtidigt som du tar hand om din hälsa. Dans hjälper till att minska stress, öka energinivåerna och förbättra den allmänna hälsan.

Är du ute efter att träffa nya människor, uttrycka din kreativitet eller bara ha kul, är du nybörjare eller en erfaren dansare? Tdans det perfekta stället för dig. Kom och var en del av vår dansfamilj och låt oss hjälpa dig att hitta din rytm. Upplev glädjen av att röra sig till musik. Med Tommys ledarskap och Tdans mångåriga erfarenhet, är du i goda händer. Kom och upplev dansens glädje och nyttan med Tdans danskurser – där varje steg är ett steg mot ett hälsosammare och lyckligare liv.

Boka din danskurs / buggkurs här!