Danskurser, Buggkurser, Foxkurser eller Träning – Norrköping eller Nyköping

 

Danskurser Buggkurser American Rumba

Danskurs Buggkurs

Danskurs Buggkurs

Får vi lov till en dans? Ta en av våra danskurser, Foxkurser eller Buggkurser i Norrköping, Nyköping, Östergötland och Sörmland. Vi håller mestadels kurser i swingdans som Bugg & Rock”n Roll men även Foxtrot i soft glidarform, det kallas ofta bara Fox. Scoopet inkluderar även Boogie-Woogie som tillsammans med Glidarfoxtroten prioriterar känsla och rytmik byggt med teknik

Vi gör även uppvisningar i olika former av dans och shower grundat på era önskemål. Vill ni ha ett event med “Prova på” eller en “festvärmare” kan vi ordna även det. Då möter du ofta Core-gänget som du även kan möta på våra danskurser, Foxkurser eller Buggkurser. Se dem på fin danskurs som en god inspiration och en möjlighet att känna in hur det ska vara.

Vi arrangerar tillställningar och samvaro för våra kursdeltagare, antingen själva eller i samverkan med andra. Då kan du praktisera den dans, Bugg eller Fox du övat in på våra danskurser.

Efter många år som arrangör, kursledare och tränare startade vi Club Tdans!

Club Tdans är förutom det sociala engagemanget i dans på olika plan, via våra medlemsskap i Östra Danssportförbundet och Svenska danssportförbundet, en del av Riksidrottsförbundet.

Du är välkommen att lära dig dansa hos oss!

Här kan du läsa mer om hur det går till.

Boka här!

Bugg
Start Day & time Venue    
Bugg Grundkurs Borgen
Må 19.00-19.50 10 ggr. Start 26/8. Borgen, Norrköping.
26/8 Må 19.00-19.50 10 ggr Borgen, Norrköping Info/book »
Bugg Träning-Övning Borgen
Må 20.15-21.00 10 ggr. Start 26/8. Borgen, Norrköping.
26/8 Må 20.15-21.00 10 ggr Borgen, Norrköping Info/book »
Bugg Grundkurs Nyköping
On 19.30-20.10 11 ggr. Start 28/8. Sunlight Hotel Conference & Spa, Nyköping.
28/8 On 19.30-20.10 11 ggr Sunlight Hotel Conference & Spa, Nyköping Info/book »
Bugg Träning-Övning Nyköping
On 20.40-21.20 11 ggr. Start 28/8. Sunlight Hotel Conference & Spa, Nyköping.
28/8 On 20.40-21.20 11 ggr Sunlight Hotel Conference & Spa, Nyköping Info/book »
Dansarträning
Start Day & time Venue    
Dansarträning Regional Parvis anmälan
Ti 18.00-19.30 10 ggr. Start 27/8. Borgen, Norrköping.
27/8 Ti 18.00-19.30 10 ggr Borgen, Norrköping Info/book »
Dansarträning Nationellt tävlande Parvis anmälan
Ti 18.00-19.30 10 ggr. Start 27/8. Borgen, Norrköping.
27/8 Ti 18.00-19.30 10 ggr Borgen, Norrköping Info/book »
Dansarträning Nyköping
Sö 19.00-20.30 11 ggr. Start 1/9. Sunlight Hotel Conference & Spa, Nyköping.
1/9 Sö 19.00-20.30 11 ggr Sunlight Hotel Conference & Spa, Nyköping Info/book »
Övrigt-Admin
Start Day & time Venue    
Tdans-flaskor, hoodies, tröjor och annat
Info/book »
1 - Fox / Slow
Start Day & time Venue    
Fox / Soft Foxtrot - Norrköping
Må 19.50-20.10 10 ggr. Start 26/8. Borgen, Norrköping.
26/8 Må 19.50-20.10 10 ggr Borgen, Norrköping Info/book »
Fox / Soft Foxtrot - Nyköping
On 20.15-20.35 10 ggr. Start 28/8. Sunlight Hotel Conference & Spa, Nyköping.
28/8 On 20.15-20.35 10 ggr Sunlight Hotel Conference & Spa, Nyköping Info/book »
 

Dans är ett firande av livet, en social samvaro som förenar människor och en konstform som berör själen!

Dans är en social aktivitet som ger oss möjlighet att uttrycka oss själva, också att knyta an till andra.

Våra danskurser & Buggkurser är mer än bara rörelse till musik. De är en social aktivitet som förenar människor och en fysisk övning som främjar hälsa och välbefinnande. Dansant, svängig Bugg, mysig Fox, praktisk American Rumba, det finns mycket att välja på.

Tdans, med mångårig erfarenhet sedan 1998, har varit en pionjär i att sprida dansglädje och passionen för dans. Tommy Nyman, som tog sitt första buggsteg redan 1978, är en av de skickliga, inspirerande instruktörerna på Tdans. Tommy delar gärna med sig av sin passion och kunskap till eleverna. Hans engagemang och kärlek till dansen har inspirerat otaliga elever att följa sina dansdrömmar.

Det sociala mötet som danskurser erbjuder är ovärderligt.

Danskurser & Buggkurser är en plats där livslånga vänskapsband knyts och där varje danssteg bygger broar mellan människor, skapar erfarenheter och minnen. Tdans förstår detta och har skapat en miljö där varje individ, oavsett erfarenhetsnivå, kan komma och uppleva dansens glädje. Här kan du möta nya vänner, lära dig nya danssteg och dela glädjen av att röra sig till musik.

Med danskurser som sträcker sig över många danser, främst Bugg och Fox, erbjuder Tdans en mångfald av stilar som passar varje dansares behov. Varje kurs är noggrant utformad för att inte bara lära ut teknik, utan också för att engagera, inspirera och uppmuntra eleverna att hitta sin egen unika dansstil. Det är denna kombination av lärande och upplevelse som gör Tdans unikt.

Tommy Nyman, med sin långa erfarenhet, djupa förståelse och dedikation till dansen, är en inspirationskälla för alla som kliver in i Tdans värld, och han delar generöst med sig av sin kunskap och erfarenhet. Han och alla andra på Tdans är engagerade i att se till att varje elev får en personlig och givande upplevelse. De förstår att varje elev har sin egen dansresa och strävar efter att stödja och uppmuntra varje steg på vägen.

Förutom att vara en fantastisk social upplevelse, är dans också en utmärkt form av motion.

Det är ett roligt och effektivt sätt att hålla sig i form, förbättra sin koordination och öka sin fysiska uthållighet. På Tdans förstår vi värdet av dans som motion och våra danskurser är utformade för att vara både roliga och fysiskt utmanande. Det gör att du kan njuta av dansens fördelar samtidigt som du tar hand om din hälsa. Dans hjälper till att minska stress, öka energinivåerna och förbättra den allmänna hälsan.

Är du ute efter att träffa nya människor, uttrycka din kreativitet eller bara ha kul, är du nybörjare eller en erfaren dansare? Tdans det perfekta stället för dig. Kom och var en del av vår dansfamilj och låt oss hjälpa dig att hitta din rytm. Upplev glädjen av att röra sig till musik. Med Tommys ledarskap och Tdans mångåriga erfarenhet, är du i goda händer. Kom och upplev dansens glädje och nyttan med Tdans danskurser! Varje steg är ett steg mot ett hälsosammare och lyckligare liv.

Boka här!