Kursplan

Välj kurs med hjälp av beskrivningen nedan, anmäl dig genom att först välja ort i menyn, sedan bokar du rätt kurs/träning.

Det är normalt sett bara till grundkursen vi rekryterar nya deltagare, det är sååååå viktigt med goda grunder för att kunna agera dansant, coolt, häftigt eller hur du nu vill uttrycka din dans…
Är du erfaren dansare – Kontakta oss så stämmer vi av enligt vår ledstjärna “Det är hur bra vi dansar det vi kan, som räknas – Inte hur mycket vi kan”

På Grundkursen i bugg övar vi in grunderna i föra och följa med möjlighet till ett dansant rörelsemönster och sväng! Du får också utveckla känslan för Puls-Gung-Rytmik. Efter denna kurs kan du dansa enkel bugg. Vi prioriterar engagemanget och inställningen att verkligen dansa och bjuda till.

I Träning-Övnings-gruppen fortsätter vi med känslan och svänget, dessutom ökar vi på kunskapen med ett antal variationer som avviker från grunderna, tempot ökas också. Här går du tills dess att du utvecklat god färdighet i att nyansera ditt dansande och din positionering så att din partner kan dansa så bra och bekvämt som möjligt. Du förutsätts ha gått minst en grundkurs och vi övar här in en god färdighet i grund och träningsgruppernas övningar med en stor vilja att verkligen dansa bugg.

I Evighetsgruppen utnyttjar vi systemet rejält, vi använder grunderna på ett sätt du aldrig kunnat drömma om. Här förutsätts du ha god färdighet i grund och träningsgruppernas övningar och en stor vilja att verkligen dansa bugg. Evighetsgruppen dansar du i så länge du tycker att det är roligt att dansa, därav namnet…

På Dansarträningen tränar vi!
Högt både tempo och i tak. Här tränar vi på sväng, gung, feeling samtidigt som vi dansar bugg. Här kan du som fokuserar på bra dans, bra träning och bara kan tänka dig att dansa med renodlad Åhej-teknik deltaga (Åhej är MYCKET inställning)